Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Immortals avduker et Rainbow Six: Siege-lag

Har inngått avtale med Razer om å bruke utstyret deres.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Esportorganisasjonen Immortals har avslørt at de har signert et Rainbow Six: Siege-lag fra Brasil, som kommer til å delta i Rainbow Six Pro League esportkonkurransen, og som representerer deres første steg inn i Latin-Amerika, og er en del av en større avtale mellom Immortals og Ubisoft.

Laget kommer til å bruke logoen til Immortals, men kommer til å oppholde seg i Brasil, eller i São Paulo, for å være mer nøyaktig. Laget består av Jaime 'Cyb3r' Pereira Ramos Júnior; Matheus 'Px' Freire Mesquita; Daniel 'Novys' Pinto Coelho Novy; Diogo 'D1OGO' Fernandes De Souza Vieira; og Leone 'oNe' Kayque de oliveira, med Lucas 'yuuK' Rodrigues som trener.

"We are thrilled to enter the Brazilian esports scene," sa Noah Whinston, CEO hos Immortals.
"The Brazilian market is characterized by intensely passionate fans, great esports brands and
events, and highly skilled players, which makes it an ideal market for our organization to target
and prioritise. We look forward to competing in the 'Rainbow Six: Siege' Pro League and making a mark in Brazil for years to come."

Ubisoft kommer nå til å ha Immortals-tematiserte gjenstander in-game, inkludert en skin og en charm, akkurat som med mange andre esportorganisasjoner. Immortals sitt eget partnerskap med Razer kommer godt med, da laget kommer til å bruke utstyr fra Razer.

Synes du det er lurt å investere i Siege?

HQ
Rainbow Six: Siege
Photo: Immortals

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...



Loading next content