Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Immortals of Aveum

Immortals of Aveum forklarer alt du så i gameplaytraileren

De 6 minuttene vi fikk forrige torsdag var fylt med små og store detaljer, så la oss dykke litt dypere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi er mindre enn tre måneder unna lanseringen av Immortals of Aveum, så det er forståelig at Ascendant Studios har gitt oss en jevn strøm av ny informasjon siden spillet virkelig ble skikkelig annonsert for to uker siden. Forrige torsdag ga utviklerne oss en 6 minutters gameplaytrailer full av store og små detaljer. Dette etterlot deg sannsynligvis med noen spørsmål selv etter å ha lest førsteinntrykkene mine, og det er nok en av grunnene til at teamet har gitt ut en ny video der det dykker dypere inn i nøyaktig hva som vises.

Zach Drapala og Tessachka, henholdsvis Youtuber Channel Manager og Community Content Manager hos Ascendant, tar oss gjennom spilltraileren mens de forklarer hva som skjer og deler noen flere detaljer om historien og forskjellige systemer i videoen nedenfor. Det er bare å si fra om du har flere spørsmål, så skal jeg gjøre mitt beste for å svare på alle frem mot lanseringen av Immortals of Aveum den 20. juli.

HQ
Immortals of Aveum

Relaterte tekster

2
Immortals of AveumScore

Immortals of Aveum

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ascendant Studios har fått en forbløffende god start, for dette er et av de beste FPS-spillene på mange år og uten tvil starten på en fantastisk serie.Loading next content