Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Immortals of Aveum

Immortals of Aveum-gameplay viser kamper og hjernetrim

Se 6 minutter av Ascendant Studios' etterlengtede magifokuserte FPS-spill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jeg var glad for å se at mange av dere også ble begeistret da EA Originals og Ascendant Studios avduket Immortals of Aveum skikkelig forrige torsdag, men mangelen på gameplay etterlot ganske mange skuffet. Det blir heldigvis rettet opp i dag.

Utviklerne har som lovet gitt ut en 6 minutter lang gameplayvideo av Immortals of Aveum. Det viser spilleren som bruker alle tre magityper, et par av de spesielle Fury-formlene og en håndfull ferdigheter mens vedkommende kjemper mot begge horder av mindre fiender, en veldig høy en og et raskt glimt av en drage. En lett puzzle og utstyrs-menyen vises også slik at du får den generelle ideen om hva som venter 20. juli - selv om det fortsatt er noen ting jeg opplevde i min time med spillet som tilsynelatende spares til senere.

HQ
Immortals of Aveum

Relaterte tekster

2
Immortals of AveumScore

Immortals of Aveum

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ascendant Studios har fått en forbløffende god start, for dette er et av de beste FPS-spillene på mange år og uten tvil starten på en fantastisk serie.Loading next content