Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Immortals of Aveum

Immortals of Aveum-trailer får oss til å stille spørsmål ved EA Originals

Det er lett å glemme at dette spillet kommer fra et nytt, uavhengig studio.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Unravel, Fe, Sea of Solitude og Lost in Random. Noen av de første titlene som ble utgitt av EA Originals var og så ganske små ut. Så begynte vi å få spill som It Takes Two og Wild Hearts som viste at Electronic Arts' spesielle avdeling ikke bare er ment for lavbudsjettspill som mainstreamspillere kanskje ikke engang har hørt om. Juli ser ut til å gi oss det beste eksemplet på dette hittil.

For Ascendant Studios ga oss som lovet en ny Immortals of Aveum-trailer på Summer Game Fest, og det er veldig forståelig at Geoff Keighley sa "high production values" så mange ganger at jeg håper du ikke hadde en drikkelek mens du så på. Denne viser en helt ny del av spillet der Jak må kjempe seg gjennom horder av fiender i og utenfor en gigantisk vandrende maskin.

HQ
Immortals of Aveum

Relaterte tekster

2
Immortals of AveumScore

Immortals of Aveum

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ascendant Studios har fått en forbløffende god start, for dette er et av de beste FPS-spillene på mange år og uten tvil starten på en fantastisk serie.Loading next content