Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout Shelter

Imponerende statistikk for mobilspillet Fallout Shelter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I påvente av storspillet Fallout 4, som lanseres 10. november, er det åpenbart mange som har startet oppvarmingen med mobilspillet Fallout Shelter. Etter et lite opphold fra lanseringen av iOS-utgaven den 15. juni, er tittelen nå også tilgjengelig til Android, og statistikken knyttet til det lille spillet er rimelig mektig.

Ifølge tallene til utvikler og utgiver Bethesda Softworks har nemlig mer enn ufattelige 85 millioner "vaults" blitt laget så langt, og den totale spilletiden skal ha passert 29 millioner timer. I inntekter betyr dette over fem millioner dollar (over 40 millioner kroner) for Bethesda, i løpet av bare et par måneder.

Fallout-feberen har helt klart satt seg allerede.

Fallout Shelter

Relaterte tekster

4
Fallout Shelter kommer til Xbox One

Fallout Shelter kommer til Xbox One

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det er ingen hemmelighet at Microsoft og Bethesda har et ganske godt forhold. På E3-messen i 2015 var det Microsoft som fikk vise litt ekstra gameplay fra Fallout 4,...Loading next content