Norsk
Gamereactor
nyheter

IndieDevDay Barcelona har tjue topp-partnere med Devolver Digital i spissen

Utviklere og studioer er invitert til å delta i B2B-sonen sammen med utgivere som Humble Bundle, Focus Entertainment og Meridiem Games.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om sommersesongen for videospillbransjen kan betraktes som åpen takket være forrige ukes PlayStation Showcase, vil noen viktige arrangementer i de kommende månedene utvilsomt være mye mer interessante på nasjonalt nivå, for eksempel IndieDevDay som arrangeres i La Farga i Barcelona 8., 9. og 10. september 2023.

Barcelona Indie Game Fair har nå presentert en rekke investorpartnere, utgivere og studiosponsorer som de håper kan tiltrekke seg flere studioer og utviklere til arrangementet og skape forretningsmøter for å fremme spillene deres. Listen inneholder store nasjonale navn som Abylight (One Military Camp) og The Game Kitchen (Blasphemous), og internasjonale navn som Meridiem Games, Devolver Digital (messens hovedpartner), Focus Entertainment og Humble Bundle. Du kan se det bekreftede panelet i bildet nedenfor.

IndieDevDay Barcelona har tjue topp-partnere med Devolver Digital i spissen

I tillegg har arrangørene kunngjort at flere samarbeidende selskaper vil bli avslørt i løpet av de kommende ukene, så det er bare å følge med på arrangementet, som er i ferd med å få en stadig viktigere plass i kalenderen for videospillarrangementer i Sør-Europa.



Loading next content