Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
De Blob 2

Info om De Blob: The Underground

Samarbeid og flerspiller

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Noen brukere på ryktebula NeoGAF har plukket fra hverandre juli-nummeret av Nintendo Power, og her har det blant annet dukket opp en håndfull nye detaljer om De Blob: The Underground (oppfølgeren til en av 2008s største underdogs til Wii, De Blob).

The Underground kommer nok en gang til å utspille seg i Prisma City, i kampen mot Comrade Black. Det sies at man denne gangen får bevege seg både innendørs og under bakken, til dels i todimensjonale nivåer. Tilstede er en samarbeidsmodus a la Super Mario Galaxy og en ny konkurransebasert flerspiller. Bladet nevner i samme vending at oppdragene vil være mer varierte, dette i form av flere oppdragspunkter i samme oppdrag.

DS-versjonen kommer ikke til å styres via touch-skjermen, og handlingen vil utspille seg mellom de to Wii-spillene. De Blob til DS vil utelukkende foregå i 2D, og et uspesifisert minispill vil være eksklusivt for DSi.

De Blob: The Underground skal slippes våren 2011.

De Blob 2
De Blob 2
De Blob 2

Relaterte tekster

3
De Blob 2Score

De Blob 2

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Bråkeklatten Blob er tilbake med maleskrinet etter to år i dvale, og Line har svingt seg med malepenselen for å rydde opp i det fargeløse rotet...

0
de Blob 2 kommer til PS4 og Xbox i februar

de Blob 2 kommer til PS4 og Xbox i februar

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

de Blob 2 kommer til å spre fargene sine på to nye plattformer den 27. februar. Spillet får forbedret grafikk, 12 nye historieoppdrag og mulighet for splitscreen co-op i...Loading next content