Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metroid: Other M

Info om nye Metroid

Mer fokus på historien og Samus

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I et intervju med Wired har Yoshio Sakamoto som er en av utviklerne bak det nye Metroid: Other M røpet litt mer om hva vi kan forvente oss av det nye actionspillet.

Yoshio Sakamoto er ikke involvert i Metroid Prime-serien, og jobber akkurat nå med å koble sammen historien mellom Super Metroid og Metroid Fusion, i forbindelse med Metroid: Other M. Historien i det nye spillet vil nemlig få en sentral plass.

- et av mine mål er å presentere Samus som en tiltrekkende menneskelig karakter, og det betyr at vi må forklare litt om hva som har hendt med henne i fortiden, og hvilke personer som har påvirket henne. Historien vil bli sentral, sier spillskaperen til Wired.

Metroid: Other M

Relaterte tekster

Metroid: Other MScore

Metroid: Other M

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Den solitære dusørjegeren har aldri vært lettere på foten og løsere i snakketøyet. Daniel har løpt og skutt i Metroid-universet - her er anmeldelsen.Loading next content