Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Destiny 2

Ingen Guardians har gått tapt i våre systemer, sier Bungie

Utvikleren har tatt tak i de siste rapportene om at Guardians ble slettet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært litt skummelt i Destiny 2-verden de siste dagene ettersom forskjellige fans har rapportert og hevdet at de har logget seg på spillet og oppdaget at en av deres Guardians har blitt slettet. Dette har forståelig nok forårsaket litt panikk siden fans ikke vil miste karakterer som har titalls, hundrevis, tusenvis av timer med spilletid tilknyttet.

Bungie har siden uttalt seg om dette, og sier at de er sikre på at ingen Guardians har gått tapt i deres systemer.

- Å opprettholde karakterene og fremgangen er vår høyeste prioritet.

"Etter å ha startet en grundig undersøkelse av et svært lavt antall rapporter om manglende karakterer med en overflod av forsiktighet er vi sikre på at ingen karakterer eller fremgang ble feilaktig tapt i våre systemer."

Hvis du var en av de bekymrede folkene vet du nå altså at det ikke er noen fare, og at disse rapportene sannsynligvis ble tilskrevet noe annet, uten tilknytning til Destiny 2-klienten.

Destiny 2

Relaterte tekster

0
Destiny 2: ForsakenScore

Destiny 2: Forsaken

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Destiny 2 er på vei inn i det andre året sitt. Kim har spilt nesten 90 timer med Forsaken og er klar til å avsi sin dom...

6
Destiny 2Score

Destiny 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Kim elsket Destiny, så han hadde enorme forventninger til oppfølgeren. Heldigvis mener han at spillet virkelig leverer.Loading next content