Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Little Big Planet

Ingen Little Big Planet 2

- Kontraproduktivt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ifølge et intervju i Critical Gamer med nivådesigner Danny Leaver fra Media Molecule ser det dårlig ut for en oppfølger til fjorårets Little Big Planet på Playstation 3. Danny Leaver sier i intervjuet at å lage en oppfølger vil være kontraproduktivt, og at strategien til Media Molecule er å fornye det eksisterende spillet med regelmessige oppdateringer via nedlastbart materiale.

Siden lanseringen har en drøss av tilleggspakker med kostymer og gjenstander dukket opp til spillet, og også nye spilltekniske elementer er på vei, for eksempel en vannmotor som lar deg legge til vannelementer på nivåene du lager.

Little Big Planet

Relaterte tekster

Little Big PlanetScore

Little Big Planet

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Playstation 3 har endelig fått et spill som beviser hvilke krefter maskinen har under panseret. Jon Cato har testet!Loading next content