Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Island: Riptide

Ingen Riptide i Tyskland

Techland dropper sensurert Dead Island

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til neste år slippes Dead Island: Riptide, oppfølgeren til det tropiske zombie-eventyret fra i fjor. I utgiver Deep Silvers hjemland Tyskland skal du imidlertid lete lenge for å finne en lovlig versjon av spillet.

Årsaken til dette er de strenge sensurkravene som foreligger i Tyskland, som krever at et spill som Dead Island sensureres før det kan slippes i butikkene. Det har ikke Deep Silver og Techland tenkt til å gjøre, og de er i det hele tatt nokså kritiske til kravene som blir stilt i hjemlandet.

- Vi har ingen sensurert utgave av spillet, så vi kan ikke slippe det i Tyskland. Det føles jævlig teit å sitte på ett av de mest suksessfulle spillene vi har sett de siste årene, uten at folk i hjemlandet ditt vet noe om det, kommenterer produsent Sebastian Reichert overfor PC Games N.

Videre uttrykker han fortvilelse rundt inkonsekvensen i de tyske sensureringskravene, ettersom spill som Gears of War 3 har blitt godtatt gjennom slusene:

- Jeg skjønner ikke at man kan kjøpe Gears of War 3 i tyske butikker, men ikke Dead Island. Jeg mener, hvor er forskjellen egentlig? Gears har menneskelignende fiender og brutale finishers, og dét er ute i butikkene, avslutter Reichert.

Her til lands slippes for øvrig Dead Island: Riptide den 26. april, til PC, Xbox 360 og Playstation 3. Vi regner med 18-årsgrense.

Dead Island: Riptide

Relaterte tekster

Dead Island: RiptideScore

Dead Island: Riptide

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Oppfølgeren til Dead Island fører historien videre, nå med enda flere udøde. Adrian har slaktet seg gjennom dem og satt karakter.

9
Vinn fet Dead Island: Riptide-pakke

Vinn fet Dead Island: Riptide-pakke

NYHET. Skrevet av Redaksjonen

Har du lyst til å vinne Dead Island: Riptide til Playstation 3, pluss DLC-koder og en Collector's Edition-statuett? Da bør du delta i ukens fredagskonkurranse.

2
Dead Island: Riptide

Dead Island: Riptide

FORSPILL. Skrevet av Jonas Mäki - GR SE

Oversvømmelse, brennende sol, sand i skoene og zombier. Vi har forhåndstestet Techlands ferieparadis, og det virker ganske lovende...

Techland vil ikke lage spill til Wii U

Techland vil ikke lage spill til Wii U

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Dette er en sorgens dag for alle som hadde sett frem til å få spille Dead Island eller Call of Juarez på Wii U. Dette kommer nemlig ikke til å skje i overskuelig fremtid...

1
Dead Island: Riptide-intervju

Dead Island: Riptide-intervju

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Vår svenske kollega Mathias Holmberg slo av en prat med Alex Toplanksy fra Deep Silver, for å få en oppdatering på det sol- og zombiefylte actionspillet Dead Island: Riptide.Loading next content