Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Beatles: Rock Band

Ingen Singstar: Beatles

Misforstått Rock Band-pakke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For en stund tilbake meldte vi om rykter fra Rock Band-forumet om en Singstar: Beatles-utgivelse som skulle slippes samtidig som The Beatles: Rock Band og inneholde de samme sangene. Nå viser det seg derimot at ryktet har utspring i en foreløpig usikker pakkeløsning med The Beatles: Rock Band og mikrofoner. Dette i følge en talsperson fra Harmonix i samtale med Joystiq.

Det er med andre ord ikke alltid det er hold i ryktene som dukker opp i forkant av spillmesser som Gamescom, selv om det meste om Playstation 3 Slim, World of Warcraft: Cataclysm, PSP Go og mange flere har vist seg å stemme temmelig nøyaktig.

The Beatles: Rock Band

Relaterte tekster

The Beatles: Rock BandScore

The Beatles: Rock Band

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Jon Cato er så gammel at han påstår han har sett The Beatles spille live. Gjett hvem som anmelder Harmonix' nyeste spill?

6
Beatlemania!

Beatlemania!

ARTIKKEL. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

The Beatles: Rock Band ble belønnet med en nier her på siden, og har introdusert The Beatles til en helt ny generasjon. Jon Cato slo av en prat med Josh Randall, creative director i Harmonix.Loading next content