Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Persona 5 Royal

Ingen spennende annonseringer på Personas 25-årsjubileumsstream

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Persona-serien feirer 25 år og Atlus slo derfor til med en stream. Mange håpet på store nyheter, som kanskje et nytt spill eller en remake. Men vi fikk ingenting. Eller ja, noe fikk vi i løpet av den 6 minutter og 37 sekunder lange streamen. Vi fikk vite at den kommende Persona-konserten skal sendes verden over, men at du må ha en billett for å se den. Det bys også på litt nytt merchandise. Men det var det hele. Ganske skuffende for de som hadde håpet på noe kult, men det er verdt å bemerke at det pleier å være store kunngjøringer under konserten, så det er ennå håp. Vil du se reprise av streamen kan du gjøre det her.

Persona 5 Royal

Relaterte tekster

4
Persona 5 RoyalScore

Persona 5 Royal

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Breien

Er det noe vits å tilføye enda mer innhold i Persona 5? Michael sier et soleklart ja, og ber deg sette av den neste måneden.Loading next content