Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Injustice: Gods Among Us

Injustice utsettes til Wii U

Netherrealm Studios har bevilget én ekstra uke til ferdigstillingen av figthingspillet Injustice: Gods Among Us. Men bare når det gjelder Wii U-versjonen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du har sett frem til å dele ut juling som Superman, Batman eller kanskje Aquaman i Wii U-versjonen av Injustice: Gods Among Us, har vi en dårlig melding til deg.

Utvikler Netherrealm Studios har nemlig meddelt at versjonen til Nintendos nye konsoll ikke vil ankomme sammen med Xbox 360- og Playstation 3-versjonene på fredag denne uken.

Heldigvis er det ikke snakk om mer enn en ukes tid med ekstra ventetid, da de staser på å ha spillet klart fredagen etter, altså den 26. april. Vi krysser fingrene for at det blir med denne ene, korte utsettelsen.

Anmeldelsen av Injustice: Gods Among Us leser du på sin side her på nettsiden før du vet ordet av det.

Injustice: Gods Among Us
Mangelen telefonkiosker i dagens moderne samfunn ha ført til en omstilling for vår alles kjære Supermann.

Relaterte tekster

Injustice: Gods Among UsScore

Injustice: Gods Among Us

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Netherrealm floppet med DC vs MK i 2007, men traff spikeren på hode med 2011s beste slåsspill, Mortal Kombat. Klarer de å gjenta suksessen med Injustice: Gods Among Us?

0
Injustice: Gods Among Us blir film

Injustice: Gods Among Us blir film

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Netherrealm Studios har allerede fått den ene velkjente franchisen sin, Mortal Kombat, gjort om til film i år, men det blir tydeligvis altså ikke den eneste. I...

1
Hinter Ed Boon til Injustice 2?

Hinter Ed Boon til Injustice 2?

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Tidligere denne uken begynte det å gå rykter om at Netherrealm jobber med Injustice: Gods Among Us 2. Nå har vi fått tydeligere signaler på at det er sant. Dere husker...

2
Rykte: Injustice 2 er under utvikling

Rykte: Injustice 2 er under utvikling

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Ifølge en anonym kilde den franske spillsiden Gameblog.fr har snakket med skal Injustice 2 være under utvikling, og det skal annonseres på E3 om to uker. Opplysningene...

6
Vinn Injustice: Gods Among Us!

Vinn Injustice: Gods Among Us!

NYHET. Skrevet av Redaksjonen

I ukens fredagskonkurranse kan du stikke av med det flunkende nye fightingspillet Injustice : Gods Among Us og en rå arkadestikke med Injustice-motiv!Loading next content