Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler
Hitman

Inntrykk: Hitman Ep2 - Sapienza, Italia

Fra det åpne Paris til Italias smale gater. Agent 47 er klar for et nytt oppdrag i Hitmans andre episode, og vi står klare med våre inntrykk...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Siden lanseringen av den første episoden i mars, har Hitman-spillere måttet klare seg med "The Showstopper"-oppdraget og diverse varianter av dette satt sammen av andre spillere. Litt snaut, men i visshet om at mer var på vei har jeg ikke klagd. Selv om jeg var ganske skeptisk til episodeformatet overrasket nemlig Hitman meg i den første episoden, takket være et veldig kreativt nivådesign med en enorm detaljrikdom i omgivelsene.

Nå har danske IO Interactive endelig gitt ut den andre av totalt sju episoder, kalt World of Tomorrow. Denne oppdateringen inneholder et hovedoppdrag med samme navn, samt et knippe varianter i form av Contracts- og Escalation-oppdrag. I skrivende stund finnes det bare ett nytt Escalation-oppdrag, men siden spillets første episode over tid fikk så mye som tolv av dem, kan man regne med at det samme vil skje her også. På samme måte som spillerne selv, fortsetter nemlig utviklerne å støtte utgitte episoder med ekstra innhold, samtidig som de jobber med nye.

HQ

World of Tomorrow-oppdraget foregår i Sapienza, Italia. I kontrast med Paris-oppdraget finner vi her en koselig liten kystby med badestrender, smale bakgater og en diger villa. Jeg er usikker på hvor stort området faktisk er i forhold til Paris-oppdraget, men det er definitivt et mer ambisiøst spillområde, og det merkes.

Dette er en annonse:

IO Interactive har gjort noen veldig smarte valg når det gjelder designet av Sapienza. Fokuset har helt klart vært på valgfrihet, da området gir rom for å utforske utrolig mange forskjellige fremgangsmåter. Resultatet er at det blir mindre nødvendig å bruke "opportunity"-systemet, noe som er en positiv forandring for de av oss som ikke vil bli pekt i riktig retning hele tiden. Det var mulig å gjøre alt på egenhånd i det forrige oppdraget også, altså i episode én, men nivådesignet til Sapeinza gjør enklere å finne alternative fremgangsmåter for egen maskin. Alt som kreves er at du er villig til å utforske litt.

HitmanHitman

Selv brukte jeg rundt to timer på å utforske det nye området før jeg i det hele tatt satt igang med selve oppdraget. Ifølge spillets statistikkoversikt har jeg likevel ikke sett halvparten engang, så det er definitivt mye å ta tak i her. Uansett hvor du beveger deg i Sapienza vil du oppdage noe som kan hjelpe deg med å nå målet ditt. Etter et kort stopp innom en kafé overhørte jeg for eksempel en samtale som fortalte meg at ett av målene mine hadde en terapitime hos en psykiater. En søvnig psykiater i en søppelkasse og et kjapt kostymeskift senere, var jeg på vei inn i villaen. Snart befant jeg meg i samme rom som offeret mitt, selv om jeg mangler lisens som psykiater.

Akkurat denne metoden er nok en av de mer åpenbare fremgangsmåtene i Sapeinza, og selv om det finnes mer utfordrende metoder å gå frem på, har IO Interactive sørget for at du føler deg like smart uansett.

Dette er en annonse:
HitmanHitman
HQ

World of Tomorrow er derfor en solid andre episode, selv om jeg må innrømme at jeg hadde håpet på mer enn bare ett nytt område. Ikke fordi området i seg selv ikke har nok å by på - det har det. Det jeg er redd for er at de fem gjenstående episodene bare vil inneholde fem nye brett tilsammen, og at det ferdige produktet dermed blir litt i det minste laget. Forhåpentligvis vil mengden med forskjellige fremgangsmåter og det kreative designet gjøre opp for dette, og for all del, jeg ser fremdeles frem til fortsettelsen. Faktisk er jeg enda mer gira på nye Hitman nå, enn etter den første episoden.

Du kan lese vår anmeldelse av den første episoden her. Vi kommer tilbake med inntrykk fra hver episode etter hvert som de lanseres, før vi oppsummerer med en totalvurdering når hele sesongen er ute.

HQ

Relaterte tekster

9
Sesongstart: HitmanScore

Sesongstart: Hitman

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Hitman er tilbake, denne gangen i episodeformat, og vi har fulgt Agent 47 til Paris for å sette karakter på starten av det nye eventyret hans...

0
Prøv Hitman gratis på PlayStation 4

Prøv Hitman gratis på PlayStation 4

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Danske IO Interactive har vist seg å være ganske gavmilde de siste årene med flere muligheter for å få deler av både Hitman og Hitman 2 for en billig penge eller helt...

1
Hitmans tredje episode er nå gratis

Hitmans tredje episode er nå gratis

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

IO Interactive har allerede tilbydd oss de to første episodene av Hitman gratis, men de har sannelig ikke tenkt å stoppe der. Nå kan det danske studioet nemlig avsløre...Loading next content