Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler
Hitman

Inntrykk: Hitman Ep3 - Marrakesh

Marokko er destinasjonen i episode 3, nærmere bestemt det svenske konsulatet i Marrakesh, eller Marrakech.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter det fantastiske Sapienza-oppdraget fra forrige måned forventet jeg ikke at episode 3 skulle klare å overgå det, for Sapienza la lista på et nivå som Hitman-serien ikke har sett siden Hitman: Blood Money fra 2006. Marrakesh er ikke like spennende som den italienske kystbyen fra forrige måned, men IO Interactive har ikke glemt hvordan man lager Hitman over natten.

Marrakech tilbyr et ganske stort uteområde med flere store folkemengder, gatekjøkken og diverse butikker, for ikke å nevne en nedlagt skole. Utenfor det svenske konsulatet finner vi demonstranter og soldater, og i bakgatene er det satt opp bemannede sperringer. Det at du konstant har tungt bevæpnede soldater i nærheten gjør at du sjeldent føler deg helt trygg i Marrakech, og det er generelt færre områder hvor du kan bevege deg fritt uten en forkledning.

Hitman

Siden episode 2 har IO Interactive levert to såkalte Elusive Targets-oppdrag. Når et Elusive Target-oppdrag blir tilgjengelig har du 48 timer på deg på å fullføre det. I løpet av oppdraget kan du ikke lagre, og du får heller ikke vite hvor målet ditt er. Skulle det gå dårlig så mister du sjansen din, noe som i praksis betyr at planlegging er enda viktigere enn tidligere.

Dette er en annonse:

Personlig har jeg bare rukket å prøve ett av disse oppdragene, ettersom de forsvinner etter 48 timer men konseptet er definitivt veldig kult. Jeg håper de av oss som har gått glipp av noen oppdrag vil få anledning til å prøve seg på de siden, spesielt med tanke på at man kan låse opp nye kostymer ved å fullføre et større antall av disse oppdragene.

HitmanHitman

Historien begynner endelig å falle litt på plass, til tross for at vi så langt bare har fått tre filmsnutter som alle inneholder to menn som prater om skumle saker bak lukkede dører. Resten av spillets handling blir hovedsaklig fortalt gjennom samtaler som kan overhøres i løpet av oppdragene, og siden vi hele tiden blir oppmuntret til å lytte godt så gir dette mening. Det er derfor ofte lett å gå glipp av detaljer som forteller mye om hva som faktisk foregår i Hitmans verden, men som til gjengjeld er med på å styrke opplevelsen hvis man velger å spille gjennom oppdraget én gang til.

Det er ingen tvil om at jeg hadde foretrukket å spille gjennom Hitman i komplett form, men etter tre episoder er det tydelig for meg at episodeformatet har sine fordeler. Hovedsaklig ligger dette i at jeg ofte bruker mer tid på hvert oppdrag. I tidligere Hitman-spill har jeg gjerne funnet meg to-tre favorittbrett som jeg spiller om og om igjen, mens oppdragene jeg ikke var like begeistret for ble spilt gjennom én gang før de fikk ligge. Episode 3 ville nok vært et av disse for min del, hadde det ikke vært for porsjonsformatet Hitman serveres i.

Dette er en annonse:
HitmanHitman

Dette kan være både positivt og negativt, men så langt har dette fungert i Hitmans favør, og hver gang jeg besøker Marrakech på nytt så liker jeg området enda litt bedre. Hitmans største problem så langt er definitivt menyenes lastetider - at det for eksempel skal ta hele ti sekunder bare for å laste inn lagringsfilskjermen kan jeg ikke begripe. Episode 3 sliter også litt mer med bildeoppdateringen enn tidligere episoder, men når spillopplevelsen er så bra som den har vært i Hitman sålangt så er det lett å se mellom fingrene når det kommer til det tekniske.

Hitman
Hitman
Hitman
Hitman
Hitman
Hitman

Relaterte tekster

9
Sesongstart: HitmanScore

Sesongstart: Hitman

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Hitman er tilbake, denne gangen i episodeformat, og vi har fulgt Agent 47 til Paris for å sette karakter på starten av det nye eventyret hans...

0
Prøv Hitman gratis på PlayStation 4

Prøv Hitman gratis på PlayStation 4

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Danske IO Interactive har vist seg å være ganske gavmilde de siste årene med flere muligheter for å få deler av både Hitman og Hitman 2 for en billig penge eller helt...

1
Hitmans tredje episode er nå gratis

Hitmans tredje episode er nå gratis

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

IO Interactive har allerede tilbydd oss de to første episodene av Hitman gratis, men de har sannelig ikke tenkt å stoppe der. Nå kan det danske studioet nemlig avsløre...Loading next content