Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Insurgency: Sandstorm

Insurgency: Sandstorm annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du likte PC-spillet Insurgency har vi gode nyheter til deg. Nå har nemlig utviklerne hos New World Interactive annonsert en oppfølger. Navnet blir Insurgency: Sandstorm, og ved siden av PC-versjonen skal spillet også slippes til Playstation 4 og Xbox One.

New World Interactive har også sikret seg en avtale om at Focus Home Interactive trer inn som utgiver, noe studioegrunnlegger Jeremy Blum er veldig fornøyd med. Han hevder at Focus Home Interactive både forstår og har tro på spillet deres, og det ligger naturligvis i kortene at en etablert utgiver bidrar til en viss økonomisk trygghet for prosjektet.

Det første Insurgency-spillet startet for øvrig som en Half-Life 2-mod bygget med Valves Source-motor, før det utviklet seg til å bli et frittsående spill. Deretter ble hele 2,3 millioner kopier solgt.

Etter planen skal Insurgency: Sandstorm slippes til neste år.

Insurgency: Sandstorm

Relaterte teksterLoading next content