Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Insurgency: Sandstorm

Insurgency: Sandstorm har fått ny gameplay-trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forbindelse med betaen som går av stabelen 9.-13. august, har New World Interactive sluppet en fire minutter lang gameplay-trailer for Insurgency: Sandstorm. Filmsnutten er hentet fra en lukket teknisk alpha, og inneholder blant annet tilkalling av luftangrep og bombing av et mål.

Selve Beta 1 er tilgjengelig for de som har forhåndsbestilt spillet på Steam. Dette er første gang spillet kan spilles av oss vanlige dødelige. Det kommer en beta-periode til før spillet lanseres for fullt i september.

Tre kart er tilgjengelig i Beta 1, samt fire forskjellige spillmoduser: Firefight, Push, Checkpoint, og Skirmish - hver modus tar i bruk forskjellige deler av kartet. Beta 2 starter den 30. august, og tilføyer tre nye kart man kan herje rundt på.

Liker du det du får se i traileren?

HQ
Insurgency: SandstormInsurgency: Sandstorm

Relaterte teksterLoading next content