Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

International Esports Federation utvider sin CS:GO-turnering for kvinner

Det vil nå omfatte ti lag i stedet for bare fire.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter i mange år å ha vært hovedsakelig en gutteklubb, blir e-sport gradvis mer og mer inkluderende for kvinner. Det finnes en rekke kvinneligaer over hele verden, og organisasjoner som International Esports Federation (IESF) arrangerer til og med egne turneringer for kvinner.

Når det gjelder sistnevnte, har IESF kunngjort at turneringen i 2023 utvides fra fire til fem lag. Counter-Strike: Global Offensive turneringen utvides fra fire lag til ti lag, når den arrangeres på World Esports Championships Finals i Iași i Romania mellom 24. august og 4. september.

"Vi er glade for å kunngjøre utvidelsen av CS:GO-turneringen for kvinner under årets verdensmesterskap i e-sport", sier IESF-president Vlad Marinescu. "Dette gjenspeiler fremgangen vi har gjort for å gjøre e-sport mer inkluderende for alle. Vi gleder oss til å se hva disse utrolige lagene vil bidra med i årets konkurranse. IESF har stor tro på å fjerne hindringene for kvinnelige spillere og gi dem flere muligheter til å skinne på verdens største scene."

Kvalifiseringskampene til arrangementet starter i mai og juni, og de ti beste kvinnelagene sikrer seg plass i finalen.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content