Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Invictus Gaming forlater konkurransedyktige Apex Legends

Laget forlater scenen til tross for at de bare kjøpte en vaktliste for et år siden.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Invictus Gaming er den siste e-sportorganisasjonen som kunngjør at den forlater konkurransescenen Apex Legends. Som nevnt i en uttalelse på Twitter, har laget gitt en kort grunn til sin exit, og har sagt at det er "takknemlig" for spillerne som har representert det helt siden det kjøpte et lag i scenen.

Når det gjelder hvorfor Invictus forlater Apex-scenen, uttalte teamet at dets "posisjon" og "bærekraft i Apex Legends -rommet" er grunnen til at det går ut.

Til slutt la Invictus til: "Vi er evig takknemlige overfor Noiises, Brynn, Blasts, Urban, JMW og Graceful for å representere Invictus Gaming i Apex Legends; vi ønsker deg lykke til i alle dine fremtidige bestrebelser, og vi vil alltid heie på deg på."

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content