Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

IOI Malmö skal styrke Hitman-serien

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

IO Interactive brøt med Square Enix for under ett år siden og tok med seg deres mest kjente spillserie, Hitman. Siden da har de sluppet Hitman 2 på egen hånd (dog med hjelp fra Warner Bros. Interactive Entertainment), og nå er de i ferd med å utvide. De har nemlig åpnet et nytt studio midt i sentrum av den svenske byen Malmö. De er allerede er i full sving, og den første oppgaven til IOI Malmö blir å lage mer innhold til Hitman-serien.

I annonseringen av det nye studioet sier CEO for IO Interactive Hakan Abrak:
"Furthermore, this will expand our muscles for creating brand-new and exciting endeavours, new universes, new franchises. In other words, IOI Malmö and Copenhagen are one family"
.

Men ikke nok med det, de er også på utkikk etter flere folk, så om du er interessert i å jobbe for IO Interacive i Sverige kan du ta en titt på jobbutlysningene deres.

IOI Malmö skal styrke Hitman-serien
IOI Malmö skal styrke Hitman-serien


Loading next content