Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
It Takes Two

It Takes Two skal visst bli film og TV-serie

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Josef Fares startet karrieren som film-skaper, men har de siste årene fokusert på å lage interessante og/eller knallgode spill som Brothers: A Tale of Two Sons, A Way Out og senest It Takes Two. Derfor passer kveldens avsløring ganske godt.

Variety røper nemlig at utviklerne i Hazelight har inngått en avtale med dj2 Entertainment om å lage en film og TV-serie basert på It Takes Two. Faktisk skal det allerede være budkrig om hvem som skal få æren av å publisere disse, så vi kan nok være ganske sikre på at prosjektene blir en realitet selv om de er i en tidlig fase.

Interessant nok er det Pat Casey og Josh Miller, som blant annet skrev Sonic the Hedgehog-filmen sammen, som har fått ansvaret for å bringe disse til live også. Tiden får vise hvordan resultatene blir.

It Takes Two

Relaterte tekster

0
It Takes TwoScore

It Takes Two

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Hazelight er tilbake med enda et samarbeidsfokusert eventyr.Loading next content