Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

JACKZ forlater G2 Esports og går til HEET

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I disse dager gjør de fleste esportsorganisasjoner endringer, men de fleste av disse er forventet etter å ikke ha levd opp til forventningene. Den begrunnelsen går ikke i dag.

For etter å ha gjort det bra for G2 Esports siden starten av 2021 og vært i organisasjonen i fire år bekrefter den at Audric "JACKZ" Jug nå forlater klubben siden han har skrevet kontrakt belgiske HEET som håper å gjøre det veldig bra i Counter-Strike: Global Offensive fremover.

Counter-Strike: Global Offensive
G2 Esports

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...

0
Gade forlater BIG Clan

Gade forlater BIG Clan

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Så sent som i forrige uke kunngjorde Big Clan at de hadde forlenget kontrakten til to av Counter-Strike: Global Offensive-spillerne sine, Johannes "tabseN" Wodarz og...Loading next content