Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Daxter

Jak and Daxter 2 - første screenshots

De måtte jo slippe ut før eller senere, og nå ser det ut til at fans av plattformspillet Jak and Daxter kan glede seg til en overdådig fortsettelse. Vi har de første ti screenshotta.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De måtte jo slippe ut før eller senere, og nå ser det ut til at fans av plattformspillet Jak and Daxter kan glede seg til en overdådig fortsettelse.

GameReactor følger opp disse skjermdumpene med en eksklusiv kikk på spillet i neste utgave av GameReactor Magasinet. Så hvis du er sugen på mer, bør du få finrene neste nummer av magasinet som slippes i starten av april.

Relaterte tekster

8
DaxterScore

Daxter

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Rosmo Hansen

Utrolig grafikk, herlig dialog, varierende gameplay og minst like varierende omgivelser. Daxter debuterer som hovedrolleinnehaver i et av de beste spillene til PSP så langt!

3
Jak and Daxter universet lever videre?

Jak and Daxter universet lever videre?

NYHET. Skrevet av Bernt Erik Sandnes

Selv om Naughty Dog ikke har tenkt seg å fortsette Jak and Daxter-serien med en evt. firer, så foreligger muligheten stadig for å lage såkalte spin-offs. Det kunne Evan Wells for leden fortelle på E3 messen. Mer info på innsiden!Loading next content