Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Daxter

Jak and Daxter 2 offisielt annonsert

På årets DICE konferanse, skjedde det endelig. En stolt Jason Rubin kunne fortelle at det er et nytt Jak and Daxter på vei. Men det kom hverken screenshots eller mer info på bordet, noe som selvføgelig skuffet folk. Vi har mer info.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På årets DICE konferanse, skjedde det endelig. En stolt Jason Rubin kunne fortelle at det er et nytt Jak and Daxter på vei. Men det kom hverken screenshots eller mer info på bordet, noe som selvføgelig skuffet folk.

Dette har allikevel ikke hindret GameReactor fra å skaffe den første infoen og screenshotta, og dem kan du se i april nummeret av GameReactor Magasinet, hvor vi vil fortelle alt om den overdådige fortsettelsen. Det vi har fått av info og screens er ennå konfidensielt, men vi kan avsløre at det virkelig ser spektakulært ut! Aprilnumemret er ute i starten av april.

Relaterte tekster

8
DaxterScore

Daxter

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Rosmo Hansen

Utrolig grafikk, herlig dialog, varierende gameplay og minst like varierende omgivelser. Daxter debuterer som hovedrolleinnehaver i et av de beste spillene til PSP så langt!

3
Jak and Daxter universet lever videre?

Jak and Daxter universet lever videre?

NYHET. Skrevet av Bernt Erik Sandnes

Selv om Naughty Dog ikke har tenkt seg å fortsette Jak and Daxter-serien med en evt. firer, så foreligger muligheten stadig for å lage såkalte spin-offs. Det kunne Evan Wells for leden fortelle på E3 messen. Mer info på innsiden!Loading next content