Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Daxter

Jak and Daxter 2 – på nyåret?

Da GameReactor møtte Ted Price for en måned siden, mannen bak firmaet Insomniac og det ny utgitte Ratchet and Clank, gjorde han det klart at samarbeidet mellom dem og Naughty Dog ville gi grunnlag for nye spill fra dem begge.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da GameReactor møtte Ted Price for en måned siden, mannen bak firmaet Insomniac og det ny utgitte Ratchet and Clank, gjorde han det klart at samarbeidet mellom dem og Naughty Dog ville gi grunnlag for nye spill fra dem begge. Nå ser det ut til at Jak and Daxter kanskje kommer tilbake igjen.

Begge firmaene inngikk en avtale for over tre år siden, om å dele all teknologisk viten mellom seg. Naughty Dog laget Jak and Daxter for deretter å gi hele kildekoden til Insomniac, som deretter har brukt deler av den til Ratchet and Clank. Nå gir de den altså tilbake til Naughty Dog, eller det vil si, det har de gjort for lengst og nå verserer det derfor sterke rykter om en oppfølger til ett av de beste plattformspillene på lenge.

Ifølge ryktene er det snakk om en fortsettelse, som bygger videre på den store verden og setter fokus på de mange ruinene som ligger spredt rundt i den. Ingen vil uttale seg offisielt, men mon tro om ikke de første screenshotta og infoen dukker opp i starten av nyåret?

GameReactor regner i hvertfall med det.

Relaterte tekster

8
DaxterScore

Daxter

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Rosmo Hansen

Utrolig grafikk, herlig dialog, varierende gameplay og minst like varierende omgivelser. Daxter debuterer som hovedrolleinnehaver i et av de beste spillene til PSP så langt!

3
Jak and Daxter universet lever videre?

Jak and Daxter universet lever videre?

NYHET. Skrevet av Bernt Erik Sandnes

Selv om Naughty Dog ikke har tenkt seg å fortsette Jak and Daxter-serien med en evt. firer, så foreligger muligheten stadig for å lage såkalte spin-offs. Det kunne Evan Wells for leden fortelle på E3 messen. Mer info på innsiden!Loading next content