Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Daxter

Jak and Daxter universet lever videre?

Selv om Naughty Dog ikke har tenkt seg å fortsette Jak and Daxter-serien med en evt. firer, så foreligger muligheten stadig for å lage såkalte spin-offs. Det kunne Evan Wells for leden fortelle på E3 messen. Mer info på innsiden!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om Naughty Dog ikke har tenkt seg å fortsette Jak and Daxter-serien med en evt. firer, så foreligger muligheten stadig for å lage såkalte spin-offs. Det kunne Evan Wells for leden fortelle på E3 messen.

Vi snakket allerede for en måneds tid siden med Evan Wells da vi la turen innom London for å få det første innblikket på Jak 3 og allerede den gangen var det tydelig at mens selve historien som ligger til grunn for både etteren toeren og meget snart treeren ikke fortsetter, så ville teamet gjerne arbeide videre med universet. Bl.a. var han ikke helt avvisende ovenfor GameReactor at et Jak Team Racing kunne være interessant å prøve.

På E3 kommenterte han firmaets intensjoner da han sa følgende:

"We're always thinking of ideas and we have more ideas that we possibly have time to implement,, and we want to answer a few of the questions that people might have been asking since the early games..." og han fortsatte: "The franchise will continue on and there may be more games in the universe."

Jak and Daxter fans kan mulig puste lettet ut.

Relaterte tekster

8
DaxterScore

Daxter

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Rosmo Hansen

Utrolig grafikk, herlig dialog, varierende gameplay og minst like varierende omgivelser. Daxter debuterer som hovedrolleinnehaver i et av de beste spillene til PSP så langt!

3
Jak and Daxter universet lever videre?

Jak and Daxter universet lever videre?

NYHET. Skrevet av Bernt Erik Sandnes

Selv om Naughty Dog ikke har tenkt seg å fortsette Jak and Daxter-serien med en evt. firer, så foreligger muligheten stadig for å lage såkalte spin-offs. Det kunne Evan Wells for leden fortelle på E3 messen. Mer info på innsiden!Loading next content