Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ratchet & Clank

Jak III og Ratchet and Clank 3 skjermiser

Da har vi fått inn mer fersk snadder til plattformfans. Naughty Dog og Insomniac har sluppet et par nye skjermiser fra deres kommende Jak III og Ratchet and Clank 3. Kom inn og se!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Da har vi fått inn mer fersk snadder til plattformfans. Naughty Dog og Insomniac har sluppet et par nye skjermiser fra deres kommende Jak III og Ratchet and Clank 3.

HQ

Vi har mye mer info og bilder fra begge spillene i de kommende utgavene av GameReactor Magasinet. Men til da må du nok nøye deg med disse ferske skjermisene:

Relaterte tekster

4
Ratchet and ClankScore

Ratchet and Clank

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tangaard

Insomniac blåser i reglene og kombinerer plattform spillet med en snert av eventyr og gomme våpen.

0
Ratchet and Clank 3 Beta test

Ratchet and Clank 3 Beta test

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Det ser ut til at Insomniac er kommet langt i utviklingen av Ratchet and Clank 3's online del. Nå starter Beta testen i USA og det ser også ut til at vi europeere kan få være med på moroa.

0
Ratchet and Clank 3 går online

Ratchet and Clank 3 går online

NYHET. Skrevet av Thomas Tanggaard

I fjor kunne vi fortelle at Insomniac lette etter folk med ekspertise i online-spill. Derfor ble det også antatt at Ratchet and Clank 2 ville inneholde en online-del. Det var ikke tilfellet, men med treeren ser det endelig ut til å bli virkelighet.Loading next content