Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Monster Hunter: World

Jakt på Leshens som Geralt of Rivia i Monster Hunter: World

Geralt of Rivia inntar endelig Monster Hunter: World

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I begynnelsen av januar kunne Eirik fortelle oss at selveste Geralt of Rivia skulle ta turen til Monster Hunter: World den 8. februar, og nå er altså dagen her! Capcom har kunngjort på Twitter at spillere nå kan ta på seg rollen som Geralt, og begi seg ut på jakt etter en eldgammel Leshen ved å akseptere kontrakten "Trouble in the Ancient Forest". Når du fullfører kontrakten får du en oppskrift på et rustningsett, en Nekker-skin til Palicoen din, en forbannet stav og et sølvsverd.

De som lykkes i å fullføre kontrakten kan få bryne seg på "Woodland Spirit", som noen kanskje husker fra The Witcher 3: Wild Hunt. De som greier å beseire beistet får et fullt sett med Ciri-rustning og et sett med kniver. Den andre kontrakten er tidsbegrenset og går av stabelen fra 15. februar til 1. mars.

Nevnte jeg at alt dette er gratis? For det er det.

Monster Hunter: World
HQ

Relaterte tekster

9
Monster Hunter: WorldScore

Monster Hunter: World

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Monster Hunter-serien har gjort seg klar til jaktsesongen med å slippe det største og mest ambisiøse spillet i serien. Nemlig Monster Hunter: World!Loading next content