Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

J.K. Rowling klargjør sine anti-trans-kommentarer i en ny podcast kalt The Witch Trials of J.K. Rowling

Det handlet aldri om å opprøre noen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hogwarts Legacy ble utgitt den 10. februar, og spillet har vært en stor suksess. Du kan lese vår anmeldelse her. Spillet er satt i samme univers som Harry Potter-bøkene og filmene, men finner sted omtrent 100 år før de mest populære av dem. Forfatteren av bøkene, J.K. Rowling, har tidligere kommet med konservative kommentarer på Twitter, og dette har gitt henne en merkelapp for å være transfob. Det var til og med et forsøk på å boikotte Hogwarts Legacy, selv om Rowling ikke hadde noe å gjøre med spillets utvikling.

J.K. Rowling får nå si sin side av historien, og dette skjer i en ny podkastserie på syv episoder kalt The Witch Trials of J.K. Rowling. De første 2 episodene kommer ut i dag på Spotify, Apple Podcasts og "andre lydplattformer". Nye episoder slippes ukentlig.

"Det som har interessert meg de siste årene, spesielt på sosiale medier [er når fansen sier]: 'Du har ødelagt arven din. Å, du kunne ha vært elsket for alltid, men du valgte å si dette'. Og jeg tenker: «Du kunne ikke ha misforstått meg mer.» Jeg har aldri satt meg fore å opprøre noen, men jeg var ikke ukomfortabel med å gå av pidestallen.

Hogwarts Legacy

Takk, Variety.

Relaterte tekster

8
Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nesten to år senere enn opprinnelig tenkt er det nå på tide å prøve ut livet som Galtvort-student, men er dette den definitive Harry Potter-simulatoren?Loading next content