Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghostbusters

Jobber Activision med et nytt Ghostbusters-spill?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til sommeren kommer den nye Ghostbusters-filmen på kino, og det hadde ikke forundret oss det spor om et lisensisert spills skal lanseres omtrent samtidig. Derfor kom det ikke som noen voldsom overraskelse at Mark Caplan, som er Senior Vice President hos Sony Pictures Consumer Products, snakker om et tilhørende spill i et nytt intervju med Retail Merchandiser.

Det er ukjent hvilken utvikler som har fått oppgaven, men Activision skal ha rollen som utgiver. Formatene er ikke overraskende Playstation 4 og Xbox One.

Erfaringsmessig pleier ikke kvaliteten til lisensierte spill som dette å være skremmende høy, men man vet jo aldri.

Ghostbusters

Relaterte tekster

GhostbustersScore

Ghostbusters

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Spøkelsene har jubileumsfest og feirer med et helt nytt spill basert på de gamle 80-talls filmene. Jon Cato har støvsugd gjenferd.

Ghostbusters

Ghostbusters

FORSPILL. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Vi ler av Åndenes Makt på TV Norge. Og spøkelsene i Ghostbusters. Vi har prøvespilt spillet som fortsetter 80-talls-filmene.Loading next content