Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Alien: Isolation

Jobber Creative Assembly på et nytt Alien-spill?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Alien: Isolation ble en stor suksess blant både kritikere og spillere, men selv om spillet solgte mer enn to millioner eksemplarer levde det ikke helt opp til Segas interne foventninger. Derfor har det også hersket tvil om en oppfølger, men de nyeste tegnene tyder på at det er på vei likevel.

Nylig ble studioet Crytek Black Sea kjøpt opp av Sega og gitt til utvikleren Creative Assembly som Creative Assembly Sofia, og dette studioet har nå begynt å ansette folk til et stort prosjekt.

Samtidig rapportere kommende måned Official PlayStation Magazine om et saftig rykte, og det er altså snakk om at de ansetter for å lage et nytt Alien-spill. Sitatet ser ut som dette (via PSU):

''Our sources tell us that after work is finished on Halo Wars 2, a new Alien game may start development over at Alien Isolation dev, Creative Assembly.''

Vil du ha en oppfølger til Alien: Isolation?

Alien: Isolation

Relaterte tekster

Alien: IsolationScore

Alien: Isolation

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Ridley Scotts Alien er et mesterverk, men det samme kan ikke sies om spillene basert på merkevaren. Dette har Creative Assembly endret for alltid...Loading next content