Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Barbie

John Cena ble med i Barbie takket være "et lykkelig uhell"

Han holdt på å gå glipp av sitt livs mulighet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er mange kjente stjerner både med små og store roller i den kommende Barbie-filmen,. En av de mer overraskende inkluderingene er John Cena, en skuespiller som kanskje ikke automatisk får deg til å tenke på Barbie. Til tross for det er han med i filmen som en havmann.

Så hvorfor er han med i filmen? Vel, det viser seg at det var "et lykkelig uhell". Cena sier han filmet Fast X nær der de arbeidet med Barbie, og prøvde å bli involvert. Mens han ble intervjuet av Today, fortsatte han:

"Jeg har ikke jobbet med Margot før. Vi løp bokstavelig talt tilfeldig inn i hverandre som venner. Fast X filmet tvers over gaten fra Barbie. Og [hun spurte]: 'Hvorfor gjør du ikke Barbie?' Jeg sa: 'Jeg har prøvd!' Og Margot tar mange av beslutningene for det, og jeg sa: 'Vel, jeg skal gjøre hva du trenger'."

Cena fortsatte og la til at hun "spurte meg om jeg ville være en havmann, og jeg sa: 'Ja, sikkert'". Noen andre bekreftede kjendiser (foruten Margot Robbie og Ryan Gosling som Barbie og Ken) som dukker opp i filmen er Dua Lipa, Will Ferrell, Ariana Greenblatt og Michael Cera.

Barbie har verdenspremiere på kino 21. juli.

Barbie

Takk Screen Rant

Relaterte teksterLoading next content