Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

John Krasinskis siste utflukt som Jack Ryan kommer i juni

Den siste sesongen av Prime Videos serie kommer neste måned.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for at sesong 3 av Jack Ryan kom på Prime Video i slutten av 2022 forbereder Amazon seg allerede på å få den fjerde og siste sesongen av serien på skjermer over hele verden.

En ny plakat avslører at sesong 4 av Jack Ryan vil debutere på Prime Video 30. juni med en dobbel episodepremiere, og vil deretter fortsette å slippe to nye episoder hver uke frem til finalen kommer 14. juli. Ettersom sesongen vil være kortere enn de forrige, med bare seks episoder planlagt, blir det altså intenst.

Når det gjelder hva Jack Ryan vil gjøre i denne siste utflukten er sammendraget som følger:

"Den fjerde og siste sesongen av Tom Clancy's Jack Ryan finner vi tittelkarakteren på sitt farligste oppdrag hittil: å møte en fiende både utenlandsk og innenlands. Som CIAs nye fungerende visedirektør får Jack Ryan i oppgave å avdekke intern korrupsjon, og ved å gjøre det avdekker han en rekke mistenkelige hemmelige operasjoner som kan avsløre landets sårbarhet. Etter hvert som Jack og teamet undersøker hvor dypt korrupsjonen stikker oppdager han en langt verre virkelighet - et narkotikakartell som samarbeider med en terrororganisasjon - som til slutt avslører en konspirasjon mye nærmere hjemmet og setter vår helts tro på systemet han alltid har kjempet for å beskytte på prøve."

Sjekk ut plakaten for sesongen nedenfor, og forvent at en trailer kommer i løpet av de kommende ukene når vi nærmer oss premieredatoen.

John Krasinskis siste utflukt som Jack Ryan kommer i juni


Loading next content