Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
John Wick: Chapter 4

John Wick: Chapter 4 utmerker seg på kinoer

Den fjerde delen har oppnådd en rekordhøy åpningshelg for serien.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den fjerde og siste filmen i sagaen om John Wick har tatt av i løpet av helgen, og knuste forventningene med billettsalg som langt overstiger åpningen av de tidligere filmene. John Wick: Chapter 4 klarte å tjene enorme 73.5 millioner dollar innenlands i løpet av åpningshelgen, noe som kan sammenlignes med John Wick: Chapter 3 - Parabellum, som tjente 56.8 millioner dollar innenlands i samme periode. Ikke overraskende har suksessen også utløst diskusjoner om en femte film i tillegg til den planlagte spin-off-filmen Ballerina med Ana de Armas.

Lionsgate-sjef Joe Drake kommenterte suksessen i helgen, og beskrev det som «mildt sagt fristende» å vurdere en oppfølger.

"Det er mer enn fristende, jeg kommer ikke til å gi opp håpet om at det ikke kan bli en "Wick 5."

Selvfølgelig avhenger alt av om Keanu Reeves vil fortsette å spille den titulære hovedrollen. Uten ham virker det svært lite sannsynlig at vi ville fått en femte del.

Vil du se flere John Wick-filmer eller er disse fire nok?

John Wick: Chapter 4

Relaterte teksterLoading next content