Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
John Wick: Chapter 4

John Wick: Chapter 4 varte opprinnelig i nesten 4 timer

Nå er den "bare" rundt 3.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ben har allerede hatt sjansen til å se John Wick: Chapter 4, og elsket den. Men for de av dere som ønsker å se filmen for første gang i morgen når den debuterer globalt er det verdt å gjenta at den er et absolutt monster som klokker inn på 169 minutter (dvs. like under tre timer). Selv om filmen fortsatt er veldig lang, var den en gang mye, mye lengre. Regissør Chad Stahelski har avslørt at filmen opprinnelig klokket inn på nærmere fire timer, og at han var veldig bekymret for at det skulle være tilfelle.

I en samtale med Indiewire uttalte Stahelski:

"For å være helt ærlig med deg, var null planlagt. Vårt første kutt var tre timer og 45 minutter, og det føltes som tre timer og 45 minutter. Vi var som, åh, vi er så i trøbbel."

Siden filmen har 14 forskjellige actionsekvenser viste det seg å være mildt sagt utfordrende å kutte den ned, og når det gjelder hvordan han klarte å oppnå denne bragden synes prosessen å ha vært ganske utmattende:

"Redaksjonen min hater meg nok, for selv om vi bare tok ut 30 sekunder av noe ville jeg fått alle til å se filmen igjen. Det er den eneste måten du vet at du har riktig tempo. Du føler det støtet i filmer hele tiden fordi de gjorde det i stykker og ikke så det som en helhet. Det siste du vil gjøre er å behandle det som en haug med deler."

Mens en tre timers film fortsatt er lang vil vi gjerne se hva som utgjorde en hel time med klipp og hvordan det endret eller påvirket John Wick: Chapter 4-historien. Vil du ha en lengre director's cut-versjon av filmen?

HQ
John Wick: Chapter 4

Relaterte teksterLoading next content