Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Jonathan Majors-rettssaken har startet, risikerer opptil ett års fengsel

Skuespilleren vil stå overfor rettssaker i minst den neste måneden.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var i slutten av mars at Jonathan Majors, en av Hollywoods største nye stjerner, plutselig befant seg i sentrum av en rettsskandale da han ble anklaget av sin daværende kjæreste for å ha mishandlet henne. Skuespilleren, som har blitt et kjent navn takket være sitt arbeid i både Creed og MCU-filmene, var rask til å nekte skyld, men tekstmeldinger mellom ham og anklageren som ble offentliggjort, fremhever en langt mørkere side av Majors enn fansen har lært å kjenne.

I kjølvannet av oppstyret har han mistet flere roller, og Majors fremtid som skurken Kang the Conqueror i Marvel universet er nå også i fare. Situasjonen har også blitt forverret av det faktum at flere andre kvinner har kommet med beskyldninger, og nå har rettssaken som mest sannsynlig vil avgjøre skuespillerens karriere begynt i New York. Skulle Jonathan Majors bli dømt, står han overfor opptil ett år bak lås og slå.

Etter dagens innledende høringer ga Majors advokat Priya Chaudhry en kort uttalelse om situasjonen og hadde følgende å si:

"I stedet for å avvise påstandene i møte med kvinnens klare løgner, har statsadvokaten justert anklagene for å matche kvinnens nye løgner. For å være tydelig, det er ingen nye anklager mot Mr. Majors."

Chaudhry understreket også hvordan anklagene mot Majors kunne sammenlignes med en heksejakt uten noen sannhet bak dem.

"Straffesystemet er gjennomsyret av eksplisitte og implisitte fordommer. Da Mr. Majors viste en hvit politibetjent skadene kvinnen påførte ham, kom den hvite betjenten i ansiktet til Mr. Majors og hånet ham og sa at hvis betjenten skulle slå Mr. Majors, ville ikke betjenten brekke fingeren hans. Ingen av de tilstedeværende hvite offiserene etterforsket angrepet på Mr. Majors. Verre, statsadvokaten har ikke indikert noen intensjon om å forfølge anklager mot kvinnen, eller til og med undersøke sannheten."

Chaudry nevnte også hvor dårlig Majors ble behandlet av politibetjentene som arresterte ham og fullstendig ignorerte skadene som kjæresten hans påførte skuespilleren.

Selvfølgelig håper vi at den riktige juridiske avgjørelsen blir bestemt, og neste dato for å se på rettssaken vil være 13. juni.

Hva er dine tanker om situasjonen?

Jonathan Majors-rettssaken har startet, risikerer opptil ett års fengsel


Loading next content