Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Jorden digitaliseres av den amerikanske hæren

I et forsøk på å forbedre diverse treningssimulatorer, har den amerikanske hæren valgt å ansette spesialisten There, til å bygge en nøyaktig kopi av jorden på en PC, og det åpner et vell av nye muligheter. Vi har detaljene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke helt uvanlig for den amerikanske hæren å påta seg teoretisk helt umulige prosjekter. Allikevel er deres nyeste idé om å gjenskape en komplett kopi av Jorden i en digital verden, temmelig fantastisk.

Hæren har ansatt spillfirmaet og eksperten i virtuelle verdener, There, til det enorme prosjektet, og ennå har de bare gjenskapt en enkelt by i midtøsten, ned til minste detalj. Tross dette, pluss det faktum at jorden skal genskapes i presise størrelsesforhold, regner There med å være ferdige med hele Jorden i løpet av September - hvilket ikke er særlig imponerende i forhold til Guds 6 dager... :-\

Selv om man kunne tro at denne nye kloden ville bli brukt til å simulere globale, storstilte slag, så skal den faktisk brukes til å trene små, fredsbevarende oppdrag. Men mulighetene er uendelige, og det virker ikke helt usannsynlig at There senere får lov til å selge deres digitale klode til andre spillutviklere, som ønsker å utvikle spill med abnorme dimensjoner. Den amerikanske hæren har allerede vist interesse for den voksende spillindustrien med bl.a. deres FPS, America’s Army og Full Spectrum Warrior. Forestill deg bare et Real-Time Strategy spill, hvor du kan bygge baser og angripe over hele kloden - utvilsomt bransjens største bane noensinne, der samtidig ville kunne danne bakgrunn for et enormt MMORTS (Massive Multiplayer Online Real-Time Strategy) spill!

Vi vender selvfølgelig tilbake med mer info om den digitale kloden, hvis den amerikanske hæren gir grønt lys for privat bruk. Vi venter i spenning!Loading next content