Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Brothers: A Tale of Two Sons

Josef Fares starter eget spillstudio

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Svenske Josef Fares, som tidligere har jobbet som både skuespiller og filmregissør, og har stått bak kjente filmer som Farsan, Kopps og Jalla Jalla, byttet beite for noen år siden for å jobbe med spill. Det første spillet hans var det kritikerroste Brothers: A Tale of Two Sons, som han lagde sammen med Starbreeze Studios.

Spillet ble en suksess både i mottagelsen og finansielt sett, og det er tydelig at opplevelsen ga mersmak. Ikke minst ettersom Fares og teamet hans mottok en gjev pris under helgens BAFTA-utdeling i Storbritannia.

Nå skal han dessuten starte sitt eget studio for å realisere den neste ideen hans:

- I'm moving on to the next thing. I have my next idea ready, it's super cool. It's very different. I can tell you this - if I tell you the idea now, you'd say, 'I haven't played something like this before'. I can't tell you more. But definitely something that hasn't been done before, kommenterer Fares.

Vi ønsker han lykke til, og håper det neste spillet lever opp til forventningene i like høy grad som Brothers: A Tale of Two Sons.

Brothers: A Tale of Two Sons

Relaterte tekster

3
Brothers: A Tale of Two SonsScore

Brothers: A Tale of Two Sons

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Brothers forsøker å være det neste Journey, men i stedet for å fremstå som tankefullt og stillferdig lykkes det kun i å være en hjerteskjærende opplevelse...

1
Josef Fares starter eget spillstudio

Josef Fares starter eget spillstudio

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Svenske Josef Fares, som tidligere har jobbet som både skuespiller og filmregissør, og har stått bak kjente filmer som Farsan, Kopps og Jalla Jalla, byttet beite for noen...Loading next content