Norsk
Gamereactor
nyheter
Journey

Journey er endelig klart for Playstation 4!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da det ble lansert til Playstation 3 på våren i 2012, mottok Thatgamecompanys Journey toppkarakterer fra alle som vet noe som helst om spill. Med sin unike og følelsesladde historie som fortelles uten bruk av ord, etablerte spillet seg som en umiddelbar klassiker, som veldig mange ville ha med seg videre til Playstation 4.

Stemningen ble derfor stor da Sony og Thatgamecompany annonserte PS4-versjonen, og nå har denne endelig fått en dato. Ringen i kalenderen skal settes rundt den 21. juli, ettersom dette er datoen oppført på Sonys egne nettsider for dokumentasjon og manualer.

Innholdet i spillet er det samme som før, men grafikken har blitt oppjustert samtidig som oppløsningen nå er 1080p og bildeoppdateringen 60 fps. Hvis du ikke har fått med deg denne perlen tidligere, har du virkelig gått glipp av noe. Les bare Gamereactors anmeldelse.

Relaterte tekster

JourneyScore

Journey

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Den perfekte kombinasjonen av kunst, interaksjon og underholdning er funnet, årets hittil beste skjermopplevelse heter Journey.

Tiårets spill: Journey

Tiårets spill: Journey

ARTIKKEL. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Vi fortsetter vår artikkelserie om de beste spillene fra forrige tiår. Denne gangen tar Ingar oss med på en reise gjennom Journey.

Journey-musikken slippes på vinyl

Journey-musikken slippes på vinyl

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Før noen tenker at musikken til bandet Journey allerede finnes på vinyl, så kan vi legge den ballen død ved å presisere at det er snakk om Thatgamecompanys glimrende...Loading next content