Norsk
Gamereactor
nyheter
Journey

Journey til PS4 nærmer seg å bli ferdig

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Under fjorårets Gamescom-messe i Tyskland kunne Sony avsløre at det hyllede spillet Journey skulle komme til Playstation 4 innen kort tid. Siden den gang har det vært heller stille. Nå har imidlertid en tilhenger av spillet tatt Twitter til hjelp for å spørre Thatgamecompany om spillet fortsatt kommer, og utvikleren svarte:

"Tricky Pixels is still working on the port, and it won't be announced until it's been completed, but it's not too far off."

Det er altså ikke så lenge til vi skal få vandre over de utrolig vakre sanddynene på nytt. Fra før vet vi at spillet blir et såkalt cross-buy, noe som betyr at alle som har kjøpt spillet til Playstation 3 vil kunne laste det ned gratis til Playstation 4.

Journey

Relaterte tekster

JourneyScore

Journey

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Den perfekte kombinasjonen av kunst, interaksjon og underholdning er funnet, årets hittil beste skjermopplevelse heter Journey.

Tiårets spill: Journey

Tiårets spill: Journey

ARTIKKEL. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Vi fortsetter vår artikkelserie om de beste spillene fra forrige tiår. Denne gangen tar Ingar oss med på en reise gjennom Journey.

Journey-musikken slippes på vinyl

Journey-musikken slippes på vinyl

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Før noen tenker at musikken til bandet Journey allerede finnes på vinyl, så kan vi legge den ballen død ved å presisere at det er snakk om Thatgamecompanys glimrende...Loading next content