Norsk
Gamereactor
nyheter
Journey

Journey-musikken slippes på vinyl

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Før noen tenker at musikken til bandet Journey allerede finnes på vinyl, så kan vi legge den ballen død ved å presisere at det er snakk om Thatgamecompanys glimrende spill, Journey, fra 2012. Det var ikke bare en nytelse å se på, det hadde også et fantastisk lydspor. Det var faktisk historiens første spill som ble nominert til en Grammy. Fra og med 23. april vil det være mulig å forhåndsbestille musikken fra spillet som en lekker vinylutgave på iam8bit. Det vil blant annet selges en begrenset spesialutgave signert av artisten Mark Englert. Denne koster 60 dollar, men det vil også være mulig å skaffe seg den vanlige utgaven for 35 dollar.

Journey

Relaterte tekster

JourneyScore

Journey

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Den perfekte kombinasjonen av kunst, interaksjon og underholdning er funnet, årets hittil beste skjermopplevelse heter Journey.

Tiårets spill: Journey

Tiårets spill: Journey

ARTIKKEL. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Vi fortsetter vår artikkelserie om de beste spillene fra forrige tiår. Denne gangen tar Ingar oss med på en reise gjennom Journey.

Journey-musikken slippes på vinyl

Journey-musikken slippes på vinyl

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Før noen tenker at musikken til bandet Journey allerede finnes på vinyl, så kan vi legge den ballen død ved å presisere at det er snakk om Thatgamecompanys glimrende...Loading next content