Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Vanguard

Juksemakere kan ikke lenger se motstanderne sine i Call of Duty: Vanguard

Lykke til, juksemakere!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er vanskelig å bekjempe juksemakerne, og vi har flere ganger sett hvordan det nærmest kan drepe et ellers livlig fellesskap hvis ikke utviklere og de teknologiene de velger å implementere ikke lykkes i å holde juksemakerne unna.

Activision Blizzard, og de ansvarlige Call of Duty-studioene, avslørte i fjor Rocochet-initiativet, et ganske omfattende anti-juksesystem som skulle gjøre det mye vanskelig å aktivt jukse og komme unna med det i Call of Duty-spill.

I en ny oppdatering forteller de nå at de i for eksempel Call of Duty: Vanguard nå bruker et spennende nytt våpen mot juksemakerne. De bruker nemlig såkalt "Cloaking", som gjør at juksemakerne ikke lenger kan se sine motstandere. Det fungerer litt på samme måte som Damage Shield, som tidligere har gjort det umulig for juksemakere å drepe motstanderne i kamp.

"With Cloaking, players that are detected to be cheating can find themselves unable to see opposing players in the game world. Characters, bullets, even sound from legitimate players will be undetectable to cheaters. Legitimate players, however, can see cheaters impacted by cloaking (generally, they'll be the players you see spinning in circles hollering, "Who is shooting me?!") and can dole out in-game punishment."

Alt dette er for å straffe juksemakerne uten å direkte bannlyse dem. Og det er litt gøy også.

Call of Duty: Vanguard

Relaterte tekster

4
Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Aldeles nydelig grafikk, lyd og musikk blander seg sammen med en grei historie, gigantisk multiplayer og artig Zombies for å forhindre at årets spill ikke føles som om kua er melket helt tørr.Loading next content