Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Juliano: "Kvinner burde konkurrere mot menn"

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige uke kunne vi fortelle at Team Secret-spilleren Julia "Juliano" Kiran hadde landet en sponsoravtale med HP, og vi har snakket med henne om dette og kvinner i esport.

Angående sponsoravtalen var Julia veldig fornøyd med HP:

"De har de samme målene som jeg har, og det er å vise at spillere kommer i alle mulige varianter - det har ikke noe å si hvilket kjønn de har, eller hva det skal være. Jeg er bare veldig glad for å få jobbe sammen med dem"

Vi spurte hva hun tenker om kvinner i esport generelt, og hun sa at IEM Katowice (turneringen hvor laget hennes vant CS:GO Intel Challenge-turneringen forrige helg) var viktig for "spillere generelt, men også unge kvinner som vil lære mer om esport og konkurrere uten å måtte spørre kjæresten eller noe sånt. Vi må heve nivået på kvinnelige spillere generelt, og vi må vokse og få flere kvinner inn i esport."

Vi spurte også om muligheten for flere blandede lag i fremtiden, og hun påpekte at det ikke finnes noen biologiske forskjeller som tilsier at kvinner ikke skulle kunne kjempe seg til plasser på det som i dag er rene herrelag.

"Kvinner burde konkurrere mot menn, og det burde ikke være noen forskjeller," la hun til.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Hewlett Packard

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content