Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Jump Force

Jump Force kan forhåndsbestilles fra og med i morgen

Bandai Namco avslører to nye figurer og forhåndsbestillingsbonuser.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det sære og "over-the-top" slåssespillet Jump Force utviklet av Spike Chunsoft kommer ut den 15. februar. Men Bandai Namco har avslørt at utålmodige Jump-fans kan forhåndsbestille spillet allerede i morgen, den 23. november.

De har også avslørt at vi kommer til å få to nye slåsskjemper å spille med, nemlig de ikoniske Cell og Piccolo fra Dragon Ball. Cell er en super-kriger skapt med celleteknologi, og Piccolo er den tidligere erkefienden til Son Goku.

Jump Force
Jump Force

I tillegg til dette har Bandai Namco fortalt oss at du kan fritt plukke og mikse deler fra forskjellige serier når du skal lage din egen slåsskjempe i "avatar creation", som betyr at du kan blande aspekter fra Dragon Ball, Naruto, Yu-Gi-Oh, og de andre Jump-seriene akkurat slik du ønsker for å lage en helt unik avatar.

Jump Force
Jump Force

Om du vil forhåndsbestille spillet kan du velge mellom tre forskjellige utgaver: Standard, Deluxe, og Ultimate. De som forhåndsbestiller får ett ekstra lobby-kjøretøy og tre eksklusive kostymer til avatarene sine - dette uavhengig av hvilken versjon de forhåndsbestiller.

Deluxe-utgaven er rett og slett Standard-utgaven med Character Pass, som gir deg tilgang til ni ekstra figurer etter hvert som de kommer ut etter spillet slippes, så vel som all DLCen.

Går du for Ultimate-utgaven får du alt som Deluxe har å by på, og i tillegg 16 ekstra t-skjorter til avataren din, en starterpakke med ekstra utstyr og midlertidige bonuser, og du får spille spillet tre dager før de andre. ifølge pressemeldingen.

Hvilke serier kommer du til å blande for å skape din ultimate anime-avatar?

Jump Force
Jump Force
Jump ForceJump Force

Relaterte tekster

5
Jump ForceScore

Jump Force

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Ferskingen John-Edvard har hevet seg ut i Jump Force for å henge med figurene fra favorittseriene hans. Hvordan har det egentlig gått?

0
Jump Force-utvidelse kommer muligens i mai

Jump Force-utvidelse kommer muligens i mai

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det nylig lanserte slåssespillet fra Spike Chunsoft og utgiver Bandai Namco, Jump Force, får muligens sin aller første DLC i mai. Spillet, som er en feiring av alt som...Loading next content