Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Street Fighter 6

Kakeru er vinner av Gamers8 Street Fighter 6 Invitational.

Med Evo-mesteren AngryBird på andreplass.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter den store Street Fighter 6 -turneringen som ble arrangert i Las Vegas som en del av Evo 2023, har den pågående Gamers8-festivalen i Riyadh i Saudi-Arabia nå også arrangert sitt eget store SF6-arrangement.

I denne turneringen, som går under navnet Gamers8 Street Fighter 6 Invitational, kjempet de 32 beste spillerne fra hele verden om en del av premiepotten på 1 million dollar, og etter en hel helg med konkurranse har japanske Kakeru vunnet turneringen og 400 000 dollar i premiepenger.

Det er interessant å merke seg at mens Kakeru er mester, kom AngryBird, vinneren av Evo 2023, på andreplass etter å ha blitt slått av Kakeru i finalen.

Når det gjelder hva som skjer videre for Gamers8, pågår PUBG Global Series 2 -turneringen, og CS:GO-arrangementet starter senere denne uken, før Rocket League major avslutter festivalen neste uke.

Street Fighter 6

Relaterte tekster

1
Street Fighter 6Score

Street Fighter 6

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Breien

Velkommen, nye spillere! Alle er invitert til lanseringen av slåssespillsjangerens nye standard.Loading next content