Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

Kan en CS:GO-oppfølger være på vei?

Ryktene har utløst over en nylig driveroppdateringsfil .

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Valve er ikke kjent for å lage oppfølgere, eller i det minste når det tar en absolutt alder å gjøre det. Men noen mener at en oppfølger til Counter-Strike: Global Offensive kan være på vei etter å ha oppdaget en interessant fil i Nvidias siste runde med drivere.

Innenfor driverne var referanser til "csgo2.exe" og "cs2.exe." Det ble avklart av brukeren som fant disse referansene at "cs2.exe" er en rest fra 2014, men når det gjelder "csgo2.exe" ser det ut til at vi har mindre informasjon.

Dette har fått noen til å tro at vi kan få en Counter-Strike: Global Offensive oppfølger i Source 2-motoren. Selv om dette er mulig, er det kanskje ikke sannsynlig, med tanke på at CS: GO nyter voldsom suksess, selv om den er så gammel som den er.

Spillertellingsrekorder har blitt brutt for spillet nylig, og hvis Valve utvikler en oppfølger, vil det risikere å dele spillerbasen mellom de eldre og nyere spillene.

Hva synes du om dette?

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content