Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty 4: Modern Warfare

Kaos i Call of Duty 4

PS3-versjonen er hacket.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Playstation 3-brukere blir for øyeblikket overkjørt av hackere i online-delen av skytespillet Call of Duty 4. Flygende soldater, evig ammunisjon og udødelighet er bare noen av metodene frekke spillere benytter for å forbedre statistikken sin i spillet.

En community-moderator for Infinity Ward sendte følgende melding videre til utviklerne:

"De nye hackene ser ut til å gjelde flyging, fritak fra lading av våpen (og uendelig ammunisjon), God Mode, lasersikte og muligheten til å gå gjennom vegger. Dette virker tydeligvis ødeleggende på communityet. (...) Det mest påvirkede spillet ser ut til å være Search and Destroy, men det er rapportert tilfeller i alle spilltypene."

Infinity Ward har nå svart på Twitter:

"Takk for tilbakemeldinger fra brukere av Playstation 3-versjonen av CoD4. Vi hører dere, og undersøker feilen"

Det ser med andre ord ut til at Infinity Wards tar situasjonen alvorlig, og jobber med å fjerne frekke juksemakere fra spillet.

Call of Duty 4: Modern Warfare

Relaterte tekster

Call of Duty 4: Modern WarfareScore

Call of Duty 4: Modern Warfare

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Krig blir ikke mye mer moro enn Infinity Wards fantastiske nye spill. Jonas har lett tatt seg av supersinna terrorister i Midt-Østen, og skumle gangstere i oversette østblokk-land.Loading next content