Norsk
Gamereactor
esports
Rocket League

Karmine Corp er Rocket League Championship Series Winter Major-vinnere

Laget beseiret FaZe Clan for å vinne turneringen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rocket League Championship Series har endelig avsluttet sin Winter sesong, da Winter Major ble holdt i helgen. Denne turneringen så de beste lagene fra hele verden konkurrere om en andel av en premiepott på $ 310 000, og nå som arrangementet er i bøkene, har vi en vinner å snakke om.

Og for i år har det gått til Karmine Corp, som beseiret FaZe Clan i den store finalen for å vinne turneringen. Dette resultatet har ført til at Karmine Corp har reist hjem med $100 000 i premiepenger, samt en båtlast med RLCS Points som vil bli nyttig etter hvert som sesongen skrider frem.

For å legge til dette, nå som Winter-sesongen og Major er over, har MVP-ene i turneringen fått navn, og som forventet tok Karmine Corp og FaZe Clan disse prisene. Nærmere bestemt Karmines Axel "vatira." Touret vant både Offensive MVP og Major MVP-prisen, med FaZes Nick "mist" Costello kalt Defensive MVP.

Når det gjelder hva som er neste for RLCS, er Spring-sesongen planlagt å starte i mai.

Rocket League

Relaterte tekster

Rocket LeagueScore

Rocket League

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Hvem skulle ha trodd at bilspill og fotballspill gikk hånd i hånd? Tomas har satt karakter på det fartsfylte Rocket League...



Loading next content