Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports

Karmine Corp har inngått et samarbeid med Sonix.

Partnerskapet vil bidra til utviklingen av Sonix-plattformen for talekommunikasjon.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Esportsorganisasjonen Karmine Corp har kunngjort at den har inngått et partnerskap med stemmekommunikasjonsleverandøren, Sonix. Som nevnt i en pressemelding, blir vi fortalt at denne avtalen vil se Sonix tappet som en offisiell leverandør av Karmine Corp, og vil se paret jobbe sammen for å forbedre Sonix-applikasjonen.

Partnerskapet vil også se Karmine Corps spillere utstyrt med Sonixs SuperSonix-teknologi, som for tiden blir betatestet. Tanken her vil være at spillerne vil få lavere ventetid, talekommunikasjonstjenester av høyere kvalitet i bytte mot tilbakemelding på plattformen.

"Vi testet sonixapp-applikasjonen og sammenlignet den med andre løsninger," sa Karmine Corps administrerende direktør, Arthur Perticoz. "SUPERSONIX lave ventetid er utrolig merkbar, denne hastigheten vil gjøre det mulig for spillerne våre å få reaktivitet, koordinering og derfor effektivitet. Vi kan ikke vente med å bruke den i større skala!"

Det er ikke nevnt noen økonomi eller lengde knyttet til avtalen.

Karmine Corp har inngått et samarbeid med Sonix.


Loading next content